Vyzerá ako zo šľahačky a pritom je to ricotta. Vyzerá ako z piškótového cesta a pritom sú to ovsené vločky. Takéto „mimikry“ sa mi podarilo vykúzliť 🙂
Potrebujeme:
2 celé vajcia
4 lyžice kokosového cukru (alebo aj viac, podľa chuti)
½ lyžičky bourbon vanilky
2 lyžice kokosového oleja
1 lyžička vínneho kameňa (bezfosfátový prášok do pečiva)
100 g ovsených vločiek nasucho zomletých na múku
90 g gréckeho jogurtu
jahody a rebarbora alebo iné ovocie
Na ozdobenie:
200 g ricotty
sladidlo podľa potreby (ja som nedavala)
ovocie
vysokopercentná čokoláda na strúhanie
Tortová forma s priemerom 20 cm
One Response
12 najlepších jahodových maškŕt a koláčov z môjho blogu - Moje Jedlo
[…] recept tu […]