Podplamenník/podpecník s bryndzou
Keď ti kolegyňa z práce prinesie zväzok kôpru, máš len jednu možnosť – vrhneš sa na kôprové recepty. A keďže … VIAC…
Keď ti kolegyňa z práce prinesie zväzok kôpru, máš len jednu možnosť – vrhneš sa na kôprové recepty. A keďže … VIAC…
Dobrí susedia sú na nezaplatenie. Ten náš nám priniesol za košík broskýň a tak som sa opäť mohla realizovať v … VIAC…
Dnes mám pre vás úplne nový chrumkavý recept. Slaný koláč quiche je ideálny na každú príležitosť. Ja som si ho … VIAC…
Skúsila som taký pokus s riedkym kysnutým cestom. Trochu som sa obávala, aký bude výsledok, ale nakoniec to dopadlo na … VIAC…
Veľmi jednoduchý recept, ktorým ale určite zabodujete. Mäsko je jemné, nie je žuvačkové a ani vysušené. Slivkovú omáčku treba správne … VIAC…
V záhrade pomaly dozrievajú ríbezle a tak vám iste padne vhod tento recept na koláč. Možno ho mnohí poznáte, je … VIAC…
Konečne je tu leto a čas čerstvej zeleniny… Nemôžem sa dočkať, ako sa jej najem dosýta. Krásne voňavej a chutnej, … VIAC…
V chladničke sa mi nakopilo trošku viac tvarohu, a tak som sa rozhodla, že z neho urobím tvarohovú nátierku. Je … VIAC…
Skvelý spôsob, ako využiť všetko, čo príroda ponúka v tej najprirodzenejšej forme. O účinkoch prvej (tzv. májovej) bryndze ste už … VIAC…
Ak sa ma niekto opýta na môj najobľúbenejší zákusok, moja odpoveď bude jednoznačná – krémeš. História našej vzájomnej náklonnosti siaha … VIAC…