Hlavné jedlá s mäsom · Večera

ZAPEKANÁ ŠPARGĽA S ZOTTARELLOU

Toto je jedlo ako stvorené pre mladý nádejný párik na rande. ON pozval JU na ľahkú a rýchlu večeru, aby sa ešte stihli túlať a túliť po parku… Teplé letné večery pomaly začínajú, nebude času na dlhé vyváranie 🙂 Inšpirujte sa týmto receptom s Zottarellou, srdiečka sú ako stvorené pre šaláty a rýchle jedlá 🙂 Vyzerajú priam „na zjedenie“! Na toto jedlo vám postačia len 3 hlavné suroviny, to zvládne každý, nie?

Potrebujeme:

zväzok špargle

kvalitnú šunku (alebo anglickú slaninu)

Zottarellu saison mini

soľ, korenie, olej

Špargľu umyjeme, odlomíme (alebo odrežeme) tvrdé konce a rozdelíme ju na menšie časti, ktoré obalíme šunkou (alebo slaninkou). Posolíme, okoreníme, pokvapkáme olejom a dáme piecť do rúry na 180 stupňov na cca 15 minút. Potom vyberieme, ozdobíme Zottarellou a podávame napr. s paradajkovým šalátom.

Viac skvelých receptov nájdeš v mojich knihách.

Pridaj komentár