Opäť skvelá polievka z MioMat-u, opäť som použila svoju obľúbenú hokkaido tekvicu 🙂 Keď sa chystáte urobiť môj Hokkaido hummus, dajte piecť o pol tekvice viac a máte prípravu na túto polievku za sebou 🙂
Potrebujeme:
½ hokkaido (upečenej alebo surovej)
2 odmerky vareného cíceru
1 konzerva paradajok
rozmarín
2 strúčiky cesnaku
soľ
korenie
voda
Môžeme použiť upečenú alebo i surovú hokkaido, ale ja som dala pečenú. Do MioMatu vložíme konzervu paradajok, nakrájanú hokkaido tekvicu a dve odmerky uvareného cíceru. Osolíme podľa chuti, pretlačíme cesnak, prisypeme rozmarín, zomelieme trošku korenia a dolejeme vody tak, aby bola hladina medzi ryskami Min/Max. Zapneme tlačidlo na výrobu polievok – Smash/Soup a čakáme na zvukový signál.Potom polievku nalejeme do misiek, ozdobíme podľa chuti (skvelá je i so strúhaným parmezánom) a vychutnávame 🙂
One Response
JEDNODUCHÁ HOKKAIDO POLIEVKA LEN Z 3 INGREDIENCIÍ - Moje Jedlo
[…] tak, ako mne ? Alebo vyskúšajte nejakú inú hokkaido polievočku z mojej kuchyne, napríklad s paradajkami a cícerom, s mrkvou a kozím syrom, z pečenej hokkaido, či s ružovým […]