HOKAIDO – PARADAJKOVO – CÍCEROVÁ POLIEVKA

- 1

Opäť skvelá polievka z MioMat-u, opäť som použila svoju obľúbenú hokkaido tekvicu 🙂 Keď sa chystáte urobiť môj Hokkaido hummus, dajte piecť o pol tekvice viac a máte prípravu na túto polievku za sebou 🙂imgp5965

Potrebujeme:

½ hokkaido (upečenej alebo surovej)

2 odmerky vareného cíceru

1 konzerva paradajok

rozmarín

2 strúčiky cesnaku

soľ

korenie

vodaimgp5968

Môžeme použiť upečenú alebo i surovú hokkaido, ale ja som dala pečenú. Do MioMatu vložíme konzervu paradajok, nakrájanú hokkaido tekvicu a dve odmerky uvareného cíceru. Osolíme podľa chuti, pretlačíme cesnak, prisypeme rozmarín, zomelieme trošku korenia a dolejeme vody tak, aby bola hladina medzi ryskami Min/Max. Zapneme tlačidlo na výrobu polievok – Smash/Soup a čakáme na zvukový signál.Potom polievku nalejeme do misiek, ozdobíme podľa chuti (skvelá je i so strúhaným parmezánom) a vychutnávame 🙂
imgp5971

Viac skvelých receptov nájdeš v mojich knihách a kalendároch.

moje knihy

 

Ako sa vám tento recept páči?

One Response

  1. […] tak, ako mne ? Alebo vyskúšajte nejakú inú hokkaido polievočku z mojej kuchyne, napríklad s paradajkami a cícerom, s mrkvou a kozím syrom, z pečenej hokkaido, či s ružovým […]

     

Pridaj komentár